Schedule

All times Eastern. You must cancel (or unreserve) your spot within 12 hours prior to the class in order to receive your credit back into your account.

Thu9.19 Fri9.20 Sat9.21 Sun9.22 Mon9.23 Tue9.24 Wed9.25
Power Zone Max Ride Matt 6:00 AM 45 min
Int. Arms & Shoulders Strength / Extra Mile Chase 6:00 AM 45 min
Int. HIIT Run / HIIT Cardio Jess 7:00 AM 45 min
Low Impact Ride Hannah 7:00 AM 45 min
Disco Fun Run / Arms & Shoulders Strength Matty 8:00 AM 45 min
Power Zone Endurance Ride Denis 8:00 AM 45 min
Int. Power Yoga + Restorative Yoga Kristin 8:00 AM 60
Pop Ride Alex 9:30 AM 30 min
45 Walk-In-Free Robin 10:30 AM 45 min
30 Walk-In-Free Ally 11:30 AM 30 min
30 Walk-In-Free Christine 12:30 PM 30 min
EDM Fun Run Olivia 5:30 PM 45 min
Hip Hop Ride Jenn 5:30 PM 45 min
Pop Ride Cody 6:30 PM 45 min
Pop Ride Hannah 7:30 PM 30 min
30 Walk-in-Free Aditi 7:30 PM 30 min
Intervals & Arms Ride Jess 8:30 PM 30 min
 
30 Walk-In-Free Jess 12:30 AM 30 min
Pop Ride Hannah 6:00 AM 45 min
Warm Up Run / Adv. HIIT Run Becs 6:00 AM 45 min
Hip Hop Ride Cody 7:00 AM 45 min
Walk + Run / Int. Core Strength Rebecca 8:00 AM 45 min
Low Impact Ride Hannah 8:00 AM 45 min
Low Impact Ride + Pop Ride Cody 9:30 AM 45 min
30 Walk-In-Free Hannah 10:30 AM 30 min
30 Walk-In-Free Robin 12:30 PM 30 min
Live DJ Ride ft. DJ John Michael Jess 5:00 PM 45 min
Live DJ Ride ft. Dj John Michael Robin 6:00 PM 45 min
 
Marathon Race Prep Becs 8:30 AM 45 min
Pop Ride Hannah 9:00 AM 45 min
Int. Yoga Flow Anna 9:30 AM 45 min
Club Bangers Ride Alex 10:00 AM 45 min
Int. Yoga Flow Ross 10:45 AM 45 min
Hip Hop Fun Run Jess 11:00 AM 60 min
MusicFest Ride Jess 11:45 AM 45 min
30 Run + 10 Run Aditi 12:00 PM 45 min
Power Zone Endurance Ride Matt 12:45 PM 60 min
30 Walk-In-Free Alex 4:30 PM 30 min
30 Walk-In-Free Olivia 5:15 PM 30 min
30 Walk-In-Free Hannah 6:00 PM 30 min
 
Int. Run + Core Andy 8:30 AM 45 min
Pop Ride Jenn 9:00 AM 45 min
Football Pregame Ride Jenn 10:00 AM 60 min
Int. Yoga Flow Denis 10:45 AM 45 min
Marathon Race Prep Matt 11:00 AM 60 min
Intervals & Arms Ride Ally 11:45 AM 45 min
Classic Rock Ride Hannah 12:45 PM 60 min
30 Walk-In-Free Matt 4:30 PM 30 min
30 Walk-In-Free Emma 5:15 PM 30 min
30 Walk-In-Free Hannah 6:00 PM 30 min
 
Adv. HIIT Run / Recovery Run Olivia 7:00 AM 45 min
New Tracks Ride Denis 7:00 AM 45 min
80s Ride Emma 8:00 AM 45 min
Classic Rock Ride + 80s Ride Hannah 9:30 AM 45 min
45 Walk-In-Free Christine 10:30 AM 45 min
30 Walk-In-Free Olivia 11:30 AM 30 min
30 Walk-In-Free Alex 12:30 PM 30 min
HRZ Threshold Ride Christine 5:30 PM 45 min
Pop Fun Run / Recovery Run Robin 5:30 PM 45 min
Hip Hop Ride Alex 6:30 PM 45 min
30 Walk-in-Free Kristin 7:30 PM 30 min
Pop Ride Emma 7:30 PM 45 min
Adv. Bootcamp: Full Body Matty 7:30 PM 60 min
80s Rock Ride Denis 8:30 PM 45 min
30 Walk-In-Free Jess 9:30 PM 30 min
 
Tabata Ride Ally 6:00 AM 45 min
New Wave Ride Christine 7:00 AM 45 min
Walk + Run Olivia 8:00 AM
90s Rock Ride Jenn 8:00 AM 45 min
Pop Ride Jenn 9:30 AM 30 min
45 Walk-In-Free Denis 10:30 AM 45 min
30 Walk-In-Free Cody 11:30 AM 30 min
30 Walk-In-Free Jess 12:30 PM 30 min
Walk + Run Selena 5:30 PM
Tabata Ride Robin 5:30 PM 45 min
EDM Ride Jess 6:30 PM 45 min
Rock Fun Run Andy 6:30 PM 45 min
Int. Core Strength / HIIT Cardio Rebecca 7:30 PM 55 min
Groove Ride Cody 7:30 PM 45 min
30 Walk-in-Free Ross 7:30 PM 30 min
80s Ride Alex 8:30 PM 30 min
 
EDM Ride Olivia 6:00 AM 45 min
New Tracks Ride Ally 7:00 AM 45 min
90s Fun Run / Extra Mile Selena 7:00 AM 45 min
Beg. Yoga Flow + Beg. Yoga Flow Kristin 8:00 AM 60
Classic Rock Ride Matt 8:00 AM 45 min
Country Ride + HIIT Ride Ally 9:30 AM 45 min
30 Walk-In-Free Jenn 10:30 AM 30 min
30 Walk-In-Free Matt 11:30 AM 30 min
30 Walk-In-Free Cody 12:30 PM 30 min
80s Rock Ride Jess 5:30 PM 45 min
Pop Fun Run Chase 5:30 PM 45 min
Int. HIIT Run Matty 6:30 PM 45 min
90s Rock Ride Christine 6:30 PM 45 min
30 Walk-in-Free Anna 7:30 PM 30 min
Classic Rock Ride Denis 7:30 PM 45 min
Intervals & Arms Ride Alex 8:30 PM 45 min
30 Walk-In-Free Cody 9:30 PM 30 min